Wereldwijde B Corp Certificering

Metagenics is nu...

...officieel wereldwijd een gecertificeerde B Corp. Dit betekent dat we onszelf verantwoordelijk houden voor het voldoen aan de hoogste normen als het gaat om ethische en ecologische praktijken.

We are united by
Wetenschap Metagenics

Na jaren van strenge evaluatie is Metagenics nu officieel wereldwijd een gecertificeerde B Corp. Dit betekent dat we onszelf verantwoordelijk houden voor het voldoen aan de hoogste normen als het gaat om ethische en ecologische praktijken in elke regio waar we actief zijn.

De wereld heeft verandering nodig en wij zijn er trots op daar deel van uit te maken! Een deel van het meten van succes bij Metagenics is ons werk te gebruiken en te aanzien als een manier om goed te doen, het juiste te doen. Als een wereldwijde B Corp gecertificeerde organisatie, zullen we blijven innoveren met nieuwe producten die voldoen aan ons ‘High Impact Engagement’ en de standaard zetten voor optimale werkmethodes op sociaal, ethisch en ecologisch vlak.

De B Corp-filosofie is emotioneel, cultureel en spiritueel volledig afgestemd op Metagenics. Onze certificeringsreis is een introspectief proces geweest dat leiderschap over de hele wereld heeft gedwongen om stil te staan over wat we goed doen en onszelf de harde vragen te stellen over wat we beter kunnen doen.
Brent Eck
CEO van Metagenics
Bcorp voor een betere toekomst

We geven vorm aan een betere toekomst, door onze inzet op vlak van “People, Planet, Purpose & Product”. Metagenics is B Corp gecertificeerd omdat we investeren in het welzijn van mensen en de maatschappij, verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en onze voetafdruk minimaliseren. We weten dat de planeet van morgen ons kostbaarste bezit is. Het is onze taak om mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven - zowel intern als extern, vandaag en in de toekomst.

United by People
Onze medewerkers onderscheiden ons. Daarom hebben we programma's ontwikkeld ter ondersteuning van de diversiteit, gezondheid en het geluk van onze werknemers, plus opleidings- en groeimogelijkheden. In feite is alles wat wij als bedrijf doen gericht op het helpen van alle mensen om gelukkiger en gezonder te leven, van onze teamleden tot onze klanten en leveranciers. Het is onze drijvende kracht en wat ons elke ochtend uit bed krijgt.
United by the planet
Wij geloven dat het de verantwoordelijkheid van elk bedrijf is om na te denken over zijn impact op de wereld en deze positief te beïnvloeden. Wij hebben toonaangevende kwaliteitsformules die niet schadelijk zijn voor ons milieu. Daarom doen wij extra inspanningen om onze faciliteiten te controleren, onze processen te verfijnen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.
United by purpose
Bij Metagenics is het ons doel om mensen te helpen gelukkiger en gezonder te leven. We zijn hier zo gepassioneerd over, dat we samenwerken met gelijkgestemde non-profits zoals Vitamin Angels, The Smith Family en Families Forward om onze supplementen aan te bieden en onze boodschap lokaal en wereldwijd te verspreiden.
Metagenics B Corporation - People
Metagenics B Corporation - Planet
Metagenics B Corporation - Purpose
United by People Planet Purpose
B Corp Certificatie zowel intern als extern

Wat betekent B Corp certificering voor Metagenics?

B Corp certificering is een onafhankelijk en wettelijk gecontroleerd bewijs dat we bij Metagenics echt geven om onze missie om mensen te helpen gelukkiger en gezonder te leven. Dit begint met onze eigen mensen intern hier bij Metagenics, en vloeit over naar onze externe relaties met klanten, leveranciers en partners.

Deze certificering beoordeelt alle aspecten van ons bedrijf, intern en extern, en bepaalt de norm voor de manier waarop we nu en in de toekomst werken. Wij zijn altijd trots geweest op ons productleiderschap en de B Corp-certificering geeft aan dat onze toonaangevende producten op ethische wijze en als een ‘kracht voor het goede’ worden gemaakt. We zijn er nu nog trotser op dat we onze industrie en anderen in deze beweging kunnen leiden.

B Corp Assessment of Metagenics

Hoelang heeft de transitie naar B Corp geduurd?

Metagenics is sinds 2019 een B Corp gecertificeerd bedrijf in ANZ, en vanaf 2022 is de hele wereldwijde Metagenics organisatie een gecertificeerde B Corp. Dit betekent dat we ons als wereldwijde organisatie hebben onderworpen aan een onafhankelijke beoordeling over onze impact in de wereld - op mensen, op de planeet, op ons doel. Dit is een strenge beoordeling met honderden vragen waarin ons beleid, onze praktijken, onze output, ons bedrijfsmodel en onze resultaten werden onderzocht.

Het duurde 2,5 jaar voor elke regio van Metagenics om de certificering te voltooien, met betrokkenheid van meer dan 25 medewerkers in alle bedrijfsfuncties - beginnend met een effectbeoordeling en eindigend met een juridische verantwoording. We gaan voor het proces van hercertificering om de 3 jaar, wat betekent dat we hebben toegezegd onszelf verantwoordelijk te houden op gebied van ethiek, impact en duurzaamheid. Dit op een voortdurende en steeds verbeterende basis.

Als u voor Metagenics kiest...

... kunt u er trots op zijn dat u samenwerkt met een bedrijf dat zich inzet om gezondheidswerkers en patiënten hoogwaardige microvoeding te garanderen en dat ondubbelzinnig verenigd is door zijn doel om mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven.