3 okt 2023

Amipro treedt toe tot de Metagenics familie

Amipro en Metagenics kondigen met trots aan dat er een overeenkomst is bereikt voor de overname door Metagenics, llc. van 100% van de aandelen van Amipro Advanced Development Products.

Auteur:Metagenics
Amipro & Metagenics
PARTNER & EXCLUSIEVE VERDELER

Amipro

Amipro, met hoofdkantoor in Johannesburg, is al vele jaren de exclusieve distributeur van Metagenics-producten in Zuid-Afrika. Deze langdurige en uitstekende relatie heeft Amipro uitgebouwd  tot een zeer gewaardeerde partner voor duizenden zorgverleners in Zuid-Afrika, gebaseerd op de producten en voedingsconcepten van Metagenics. Er werken bij Amipro 31 mensen in Zuid-Afrika. 

Metagenics Hoofdkantoor Europa Oostende
MARKTLEIDER

Metagenics

Metagenics, met hoofdkantoor in Aliso Viejo, Californië, VS, is momenteel leverancier van het assortiment van Amipro. Metagenics llc. realiseert een omzet van meer dan 400 Mio USD en stelt wereldwijd 1300 mensen tewerk.

Voor Metagenics maakt deze overname deel uit van de strategie om direct aanwezig te zijn in alle belangrijke EMEA-landen en om effectieve micronutriënties te bieden aan gezondheidswerkers om mensen te helpen wereldwijd gezonder en gelukkiger te leven.
Stijn Oste
Regional Vice President EMEA

En nu?

Metagenics zal de activiteiten van Amipro blijven ondersteunen en uitbreiden. Amipro heeft een sterk en gerespecteerd imago op de Zuid-Afrikaanse  markt, wat een perfecte basis is voor verdere groei en ontwikkeling. Er zullen geen wijzigingen zijn voor de klanten. Alle diensten en producten voor de voorschrijvers en patiënten blijven hetzelfde en het team van voedingsadviseurs en klantenondersteuning blijft volledig operationeel. 
 
Lorraine Leas, oprichter  en CEO van Amipro, en Taryn de Villiers, COO, zullen de overgang van Amipro naar het management van Metagenics als consultants ondersteunen en Metagenics helpen om een stevige relatie met haar klanten op te bouwen.

Vragen?

U kunt contact opnemen met Pat Smallcombe (PatSmallcombe@metagenics.com), President & CEO van Metagenics of Stijn Oste (Stijn.oste@metagenics.com), Regional VP EMEA bij Metagenics.