10 jan. 2020

Nieuw: Barinutrics Prenatal

Metagenics Europe ontwikkelde een zwangerschapsmultivitamine specifiek afgestemd op de nutritionele behoeften aan vitamines en mineralen na een bariatrische ingreep, vanaf de zwangerschapswens tot het einde van de borstvoeding.

Auteur:Marketing

Een specifieke zwangerschapsmultivitamine na bariatrie is noodzakelijk

De nutritionele behoeftes van de vrouw zijn anders vanaf de zwangerschapswens tot en met het einde van de borstvoeding, vandaar een zwangerschapsmultivitamine specifiek afgestemd op uw behoeften na een bariatrische ingreep. Tijdens de zwangerschap ontwikkelt de baby zich zeer snel en is de inname van specifieke vitamines en mineralen noodzakelijk. BariNutrics® Prenatal is rijk aan folaat (5-MTHF), de actieve vorm van foliumzuur. Folaat speelt een belangrijke rol bij de weefselgroei (celdeling). Een lage folaatstatus bij de moeder tijdens de foetale ontwikkeling is een risicofactor voor het ontstaan van neurale buisdefecten (spina bifida of open rugje). Het verhogen van de folaatstatus van de moeder via suppletie tijdens de prenatale periode en het 1ste trimester van de zwangerschap is dus heel belangrijk.

Vanaf de zwangerschapswens tot het einde van de borstvoeding.
BARINUTRICS PRENATAL
Barinutrics Prenatal Packshot

BARINUTRICS PRENATAL

  • is specifiek afgestemd op uw nutritionele behoeften aan vitamines en mineralen na een bariatrische ingreep, vanaf de zwangerschapswens tot het einde van de borstvoeding.
  • een unieke mix van 13 vitamines en 7 mineralen:
    • Goed opneembare mineralen: bisglycinaten (chelaten), fumaraten en citraten
    • Vitamines in actieve vorm: vitamine B6, B9 (5-MTHF) en vitamine B12

5-MTHF (5-methyltetrahydrofolaat) is een actieve vitamine, dat in tegenstelling tot het synthetische foliumzuur niet moet worden omgezet in het lichaam voordat het kan worden gebruikt door de cellen.

Ontdek Barinutrics Prenatal

BariNutrics Prenatal

BariNutrics Prenatal

23,99 € (Adviesprijs)

Barinutrics, een compleet gamma

With BariNutrics®, Metagenics has developed an adapted range of supplements, so you can be sure that you are taking and absorbing the required vitamins and minerals every day to stay in shape.