3 okt 2022

United by People

Onze werknemers zijn wat ons onderscheidt. Daarom hebben we programma's ontwikkeld ter ondersteuning van de diversiteit, gezondheid en geluk van onze werknemers, plus opleidings- en groeimogelijkheden. In feite is alles wat wij als bedrijf doen gericht op het helpen van mensen om gelukkiger en gezonder te leven, van onze teamleden tot onze klanten en leveranciers. Het is onze drijvende kracht en wat ons elke ochtend uit bed krijgt.

Auteur:Metagenics
United by People
Het is een ongelooflijk waardevolle en leerrijke reis geweest. Het gaat erom mensen te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

De betrokkenheid van Metagenics bij mensen zit verweven in ons DNA via onze missie, visie en waarden, en deze vormen dagelijks de leidraad voor hoe we ons gedragen op ons werk. Onze B Corp certificering betekent echter dat we nu nog meer investeren in het welzijn van onze mensen en de gemeenschap. Zoveel zelfs dat we een onafhankelijke instantie hebben gevraagd om ons engagement te meten en er verantwoording over af te leggen.

Met ons B Corporation-certificaat kunnen we de wereld laten zien wat onze waarden zijn en hoe we onze mensen behandelen.

Wereldwijd - in elke regio waar Metagenics actief is -  verifieerde het B Corp certificaat dat ons beleid en onze ondersteuning van onze mensen (team, klanten, leveranciers en de gemeenschap) een van onze sterke punten is. Dat het maken van een positieve impact voor onze mensen iets is wat we goed doen.

De afgelopen jaren hebben velen van ons ertoe aangezet om meer persoonlijke waarde en doelgerichtheid te eisen, zowel in ons privéleven als in ons werk. We willen allemaal het gevoel hebben dat we een impact hebben op de wereld buiten de dagelijkse gang van zaken, met name in de rol die we op ons werk vervullen.

Het B Corp certificaat betekent dat Metagenics bewust op zoek is om dat gat te helpen vullen. We doen het goed, en zullen blijven streven om het beter te doen - omdat het belangrijk is en omdat het het juiste ding om te doen is.

 

B CORP CERTIFICERING

Wat betekent dit voor ons?

Deze B Corp certificering is voor ons een onafhankelijk en wettelijk gecontroleerd bewijs dat we bij Metagenics echt geven om onze missie om mensen te helpen een gelukkiger leven te leiden.