Informatie voor gezondheidsprofessionals

Metagenics Academy & e-learning
there's always "one more thing" to learn

Webinars & e-learnings

Via de Metagenics academy en het Metagenics E-learning Platform deelt Metagenics zijn kennis en inspireert op basis van wetenschappelijke inzichten.

De Metagenics academy is uitsluitend voorbehouden voor gezondheidsdeskundigen. Na registratie krijgt u toegang tot onze evenementen, recente wetenschappelijke informatie en de laatste actualiteit.

Het Metagenics E-learning Platform is gratis toegankelijk voor zowel professionals als particulieren die op korte tijd wensen bij te leren over nutritionele concepten via e-courses.

Metagenics Product Gamma
vragen staat vrij

Product gerelateerde vragen?

U kan een product niet vinden? U heeft een specifieke vraag over één van onze producten of wenst specifieke productinformatie te ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Promotie Toolkit

Visibiliteitsondersteuning

U wenst onze producten op te nemen in uw communicatie? Hieronder vindt u een overzicht van onze key-products waarvan u promotiemateriaal zoals Facebook en Instagram posts, de reclamespot en verschillende andere video's kan downloaden. Ontbreekt er toch iets? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw Metagenics vertegenwoordiger of via ons contactformulier.

Metagenics Nutritional Advisor
professioneel advies

Wie is uw Nutritional Advisor?

Onze Nutritional Advisors en Metagenics vertegenwoordigers ondersteunen gezondheidsdeskundigen met professioneel advies en up-to-date informatie over de Metagenics producten. Wij brengen u graag in contact met de Nutritional Advisor voor uw regio.